Café aan het water

Café Ruimzicht (ook wel Rooie Kees of Red Kees genoemd) is het bekende gezellige bruine café aan de Ringvaart. Het is hier goed toeven, u kunt lekker een hapje eten of gezellig iets drinken. Regelmatig is er op zaterdagavonden live-muziek, met bands uit binnen- en buitenland. Iedere week is er op donderdagavond een gezellige jamsession, de ene week blues, de andere week jazz (zie onze agenda).

Café Ruimzicht is te vinden aan de rand van de Haarlemmermeer, op en paar minuten van de A4, in het plaatsje Leimuiderbrug (rand Burgerveen).

Wij nodigen u van harte uit in ons gezellige café, graag tot ziens!

- Kees & Ada

 


ALL AMERICAN DAY 2017

Klik hier voor de foto's

 

Agenda


DONDERDAG 20 DECEMBER 2018 : 21.30 uur

JAZZ KERSTSESSIE MET FRITS KAATEE

De jaarlijkse sessie van het Haagse swing-icoon Frits Kaatee & friends. Het is de bedoeling dat er deze avond zoveel mogelijk geimproviseerd wordt op kerstliedjes. Kom laten horen wat jij voor een jazzdraai aan een kerstnummer kunt geven! Gewoon lekker luisteren is ook goed natuurlijk, het belooft weer een gezellige avond.


MAANDAG 24 DECEMBER 2018 : 22.00 uur

JAARLIJKSE KERSTAVOND-CONCERT MET WOUTER KIERS, BORIS VAN DER LEK EN RUUD DE VRIES

Al voor de 18e (!!!) keer op rij de traditionele afsluiting van het livemuziekjaar in Cafe Ruimzicht: het unieke saxofoonspektakel met Boris van der Lek, Ruud de Vries en Wouter Kiers. 3 Koningen van het grote saxofoongeluid, mis het niet, ga swingend de Kerstdagen in!


DONDERDAG 27 DECEMBER 2018 : 21.30 uur

blues sessie met :
MR BOOGIE WOOGIE